Members Area
About Us

ATLAS Car Rental, η ελληνική δύναμη που απλοποιεί την ενοικίαση αυτοκινήτου!

Who We Are

Η ATLAS ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ ιδρύθηκε στις 13 Μαρτίου του 1988 με έναν σταθμό στο κέντρο της Χαλκιδικής όμως πολύ σύντομα η ανάγκη του κοινού για τις υπηρεσίες μας, μας ώθησε στην ίδρυση μιας αλυσίδας σημείων εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Η ATLAS, με τωρινή έδρα την Θεσσαλονίκη, αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Βόρεια Ελλάδα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ποικίλους τύπους αυτοκίνητων.
Για περισσότερο από δύο δεκαετίες προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες ανανεώνουμε και βελτιώνουμε συνεχώς, ενώ το δίκτυό μας από εξειδικευμένους συνεργάτες εξαπλώνεται διαρκώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών μας.
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, εκτός από απλές μισθώσεις είτε βραχυχρόνιες είτε μακροχρόνιες, και πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων, τη μεταφορά ενός η περισσοτέρων ατόμων, υπηρεσία σοφέρ, ενοικιάσεις μίας κατεύθυνσης (one way), καθώς και την δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε σημείο επιλογής σας πέραν των σταθμών μας (κατόπιν συνεννόησης). Επίσης, μέσω των συνεργατών μας , παρέχουμε στους πελάτες μας πούλμαν 9-50 επιβατών, γιοτ, ιδιωτικά τζετ και προσφορές για την αξέχαστη διαμονή τους.
Επιπροσθέτως, διοργανώνονται περιηγήσεις πόλεων, μεταβάσεις στα πιο ενδιαφέροντα τουριστικά σημεία της κάθε πόλης, καθώς και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους (υπηρεσίες TRANSFER).
Η ATLAS Car Rental είναι επανδρωμένη με στελέχη με πολυετή πείρα στο χώρο και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, με κύριο μέλημά της την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση και κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε ό,τι αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτου.
Σκοπός μας η παροχή ανώτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας με το να εκπληρώνουμε όλες τις επιθυμίες τους και να καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας κάθε τους ανάγκη. Παρακολουθώντας συνεχώς την τοπική αγορά, έχουμε ως στόχο τον συνδυασμό της καλής εξυπηρέτησης και των καλύτερων δυνατών τιμών καθώς προσπαθούμε να καλύψουμε τις προσδοκίες σας στην εκμίσθωση αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού σας ταξιδιού, του ταξιδιού αναψυχής σας ή των μικρών αποδράσεων σας στις παραλίες της κοντινής Χαλκιδικής με τον καλύτερο τρόπο, ανανεωμένο στόλο και τις πιο οικονομικές τιμές.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες φιλικές, αμοιβαίως συμφέρουσες και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε δεσμευμένοι με υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης και εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε ανταγωνιστική τιμή. Εγγυόμαστε την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας, ανταποκρινόμενοι άμεσα και με γνώμονα, πάντα, το συμφέρον τους. Έχοντας δημιουργήσει άριστο όνομα στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, επεκτείνουμε διαρκώς τον ιδιόκτητο στόλο μας, που απαρτίζεται από καινούργια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, καλύπτοντας, με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ενώ μετά απο συγκεκριμένη ζήτηση μπορεί να εξασφαλιστεί οποιουδήποτε τύπου αυτοκίνητο, μέσα απο το δίκτυο των συνεργαζόμενων αντιπροσωπειών και εταιρειών του χώρου.

Drive Your Destiny

Κάθε φορά που επιλέγετε την ATLAS για τα ταξίδια σας, ανοίγεται μπροστά σας ένας κόσμος γεμάτος μοναδικές εμπειρίες αυτοκίνησης, που σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Από την πλευρά μας δεν καθυσυχαζόμαστε και υποσχόμαστε στους πελάτες μας:
  • Συνεχή αυτοβελτίωση.
  • Συνεχή δικαίωση της εμπιστοσύνης των πελατών με καλύτερες υπηρεσίες, σύγχρονες και προσωποποιημένες καλύψεις ακόμα και των πιο ιδιαίτερων αναγκών.
  • Συνεχή αναβάθμιση εξυπηρέτησης με διαρκείς επενδύσεις σε σταθμούς, αυτοκίνητα, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό.

Κάθε εργαζόμενος της ATLAS συμβάλλει σημαντικά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου, αντάξιου μιας υπόσχεσης που έχει διάρκεια πάνω από δύο δεκαετίες. Στη συνεχή προσπάθεια μας να βελτιωθούμε, καλωσορίζουμε κάθε πρόταση ή σχόλιο. Θα είμαστε ευτυχείς να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Can't forecast decode data. Also make sure your location is current. Verify your location from here https://openweathermap.org/find

CONTACT US

2310 325845 / 2310 326022

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.